11
april

21 april 2016 - Meet & Greet docenttalent Eerst De Klas & het OnderwijsTraineeship

 

Graag nodigen wij u uit voor de Meet & Greet op donderdag 21 april a.s. met nieuwe Eerst De Klassers en Onderwijstrainees!

In de vorm van (informele) speeddates laten wij u onder het genot van een drankje en hapje kennismaken met de trainees. De ideale kans om getalenteerde docenten te scouten en direct uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek op uw school. Om u een beeld te geven van de kandidaten hebben wij de overzichten bijgevoegd met namen van de trainees en het schoolvak waarin zij een plek zoeken. Via de website Eerst de Klas en Onderwijs Traineeship kunt u ook de profielen van de kandidaten vinden. 

Praktische informatie op een rij
Wanneer: Donderdag 21 april 2016
Tijdstip: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Restaurant de Branding, Croeselaan 303 te Utrecht
www.restaurantdebrandingutrecht.nl
Wat: Meet & Greet tussen scholen en docenttalenten!

Meer informatie? 
Wilt u meer weten over de traineeships en wat Eerst De Klassers en Onderwijstrainees voor uw school kunnen betekenen? Kijk dan op Eerst de Klas en Onderwijs Traineeship.

Aanmelden!
U kunt zich aanmelden voor de Meet & Greet door een e-mail te sturen naar Manon Koldewijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de naam van uw school, met u komt en de contactgegevens waarop u bereikbaar bent (e-mail en telefoonnummer). Graag ontvangen wij bericht van deelname uiterlijk 15  april a.s. Wij adviseren u wel om een vacatureomschrijving (liefst in kopij) mee te nemen, zodat de geïnteresseerde docenttalenten dit direct mee kunnen nemen. Mocht u al docentvacatures open hebben staan, laat het ons ook weten.

Praktijk

Nieuws

Lees alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte